Simfes Advies en Administraties

BedrijfsKompas

U bent serieus bezig met uw onderneming. En dat betekent dat u naast inhoudelijke taken vaak de aandacht over veel verschillende aandachtsgebieden moet verdelen.

Ook zijn er op dagelijkse basis veel vragen te beantwoorden: "moet ik nieuw personeel aannemen en wat zou het effect daarvan zijn? Is er voldoende kredietruimte voor de door mij gewenste investering? Hoe kan ik de kosten beheersen? Wat betekent een wijziging in de hoogte van de omzet onder aan de streep eigenlijk voor mijn bedrijf? Dit is wat wij vaak horen:  "ik voorzie wijzigingen in het bedrijf die invloed hebben op de financiële situatie. Maar ik heb geen zekerheid of ik het overzicht heb."

Snel inzicht in uw cijfers en de mogelijkheid om op een eenvoudige manier vooruit te kijken is daarvoor belangrijk. Zodat u beslissingen kunt nemen op basis van feiten en grip hebt op de zaak!

Toegevoegde waarde

Met BedrijfsKompas ontvangt u per kwartaal een begrijpelijk overzicht van de cijfers en onze analyse. Daarbij een persoonlijk gesprek én ons advies. Tot slot heeft u de mogelijkheid om zelf scenario's te maken of wij stellen deze met u op. Vervolgens houden we desgewenst samen de vinger aan de pols.

Met BedrijfsKompas heeft u niet alleen informatie, maar belangrijker nog: u krijgt inzicht en overzicht.

Hoe werkt het

  • Uw boekhouding vormt de basis;
  • Deze wordt gekoppeld aan BedrijfsKompas;
  • U kunt waar u wilt inloggen in de beveiligde omgeving;
  • Alle financiële informatie wordt vertaald naar begrijpelijke overzichten;
  • U ziet daarom in één oogopslag hoe uw bedrijf ervoor staat;
  • Periodiek worden de gegevens door ons geanalyseerd en met u besproken;
  • U heeft een klankbord voor uw ondernemersvragen

Interesse?

Neem gerust met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

« terug naar Administraties