Simfes Advies en Administraties

Financiering van uw bedrijf

Of het nu om een bestaande of om een nieuw financiering gaat: wij helpen u met:

  • Het verkrijgen van informatie : De tijd dat alleen banken financieringen verstrekten ligt achter ons. Er zijn heel veel verschillende vormen en bronnen van financiering voor uw bedrijf.  Ook is het goed om voordat een aanvraag wordt gedaan, te checken of alle benodigde informatie voor de financier aanwezig is. Wij helpen u om uw 'dossier' compleet te krijgen.
  • De financieringsaanvraag: het traject van voorbereiding, presentatie en verkrijgen van de financiering wordt volledig door ons begeleid. Bij zowel banken en alternatieve financiers. Belangrijk bij de aanvraag is de voorbereiding. Want hoe beter die is, hoe groter de kans van slagen.

Simfes helpt u om uw weg te vinden én is van dienst bij het goed voorbereiden en aanvragen van een financiering.

Communicatie

Het kan voorkomen dat u de financier tussentijds meer informatie wilt geven over de stand van zaken. Ook kan de financier hierom vragen, omdat er bijvoorbeeld wordt vermoed dat risico's voor de financier zijn toegenomen.

Dan is goede communicatie van belang!  Wij helpen u door de communicatie over te nemen, zodat u zich kunt concentreren op de kerntaken binnen uw bedrijf.

« terug naar Bedrijfsadvies