Simfes Advies en Administraties

Salarisadministrateur gezocht

Kom werken in onze platte organisatie waar je een grote binding hebt met onze klanten. Salarisadministratie is de basis. Wij gaan wel een stap verder; door onze klanten proactief advies te geven en naast hen te staan. 

Over Simfes

Simfes is een modern administratiekantoor. Wij verzorgen net als al die andere kantoren de boekhouding en de loonadministratie voor onze gewaardeerde klanten. Toch zijn we anders dan al die anderen. Onze Rotterdamse mentaliteit van aanpakken kenmerkt de dienstverlening. Klanten met hun onderneming naar een hoger plan trekken: dat is onze missie! Dit doen wij door op alle gebieden onze klanten proactief van advies te voorzien en gebruik te maken van moderne digitale middelen.

Onze klantenkring bestaat uit starters en doorgewinterde MKB-ondernemers in uiteenlopende branches; van detailhandel tot ondernemingen in de zorg. Eén van onze specialiteiten is het begeleiden van startende en lopende franchiseondernemingen. Ook bemiddelen wij in aan- en verkoop van ondernemingen en begeleiden wij onze klanten bij financieringsaanvragen.

Wat ga je bij ons doen?
Als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de gehele loonadministratie van onze klanten. Dit houdt in het verwerken van mutaties, het verzorgen van de loon- en pensioenaangiften en het beoordelen en toepassen van CAO's. Verder ben je voor alle voorkomende vragen omtrent de loonadministratie het eerste aanspreekpunt en werk je samen met de Relatiebeheerders om de klant het beste resultaat te bieden.

Je wordt binnen onze organisatie onderdeel van een team van 6 medewerkers op ons kantoor in Barendrecht. Wij hebben een platte organisatie, met korte overleglijnen en vormen een gevarieerd team van enthousiaste collega’s.

Wat vragen wij van jou?
Het betreft een parttime baan voor 24 tot 28 uur per week, waarbij het mogelijk is om in overleg een deel van de werktijd vanuit huis te werken. Liever fulltime? Dat is bespreekbaar, afhankelijk van ervaring op HR gebied en/of ervaring op het gebied van boekhouden. Daarnaast vragen wij van jou:

 • minimaal een mbo werk- en denkniveau/praktijkdiploma Loonadministratie;
 • minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van (zelfstandig) verwerken van de loonadministratie;
 • relevante werkervaring bij/voor een Accountants- of Administratiekantoor;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • daarnaast beschik je over de volgende competenties: klantgericht, zelfstandig en nauwkeurig.
 • je bent resultaatgericht en je hebt affiniteit met computerprogramma's. 

Wat bieden wij jou?

 • salarisindicatie van € 3.570,- o.b.v. fulltime dienstverband;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en veel ruimte voor eigen ontwikkeling;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenregeling;
 • telefoon;
 • laptop.

Salarisadministrateur worden bij Simfes in Barendrecht?

Solliciteer direct!

Stuur een e-mail naar marnix.simpelaar@simfes.nl, t.a.v. Marnix Simpelaar of neem contact met hem op via telefoonnummer: 06-23427921.